NOW KEKAL DOUBLE ALBUM CAN PRE-ORDER TILL 25 OCTOBER 2017 ON BIGCARTEL
 

 

NOW KEKAL DOUBLE ALBUM CAN PRE-ORDER TILL 25 OCTOBER 2017 ON BIGCARTEL

Sekarang Pre-Order Album Double CD Kekal bisa dilakukan PRE-ORDER via Hitam Kelam Bigcartel sampai dengan tanggal rilis resmi di 25 Oktober 2017. 2 Album terbaik KEKAL dari era Ke-emasannya, akan sangat terlalu sayang untuk kalian lewatkan wajah barunya di Rilisan Dobel ini, Yess ada kejutan yang berbeda siap memberikan rasa yang mempesona.  KLIK DISINI SEKARANG

 

KEKAL DOUBLE STRIKE ALBUM ON 1 RELEASE AVAILABLE ON 25 OCTOBER 2017, DON'T MISS IT !!!
 

 

Embrace The Dead

Kekal's 2nd full-length album, originally released in 1999. The album was originally released on cassette and CD formats back in 1999, and origina versiona have been entirely sold-out since 2004. This version was digitally re-mastered in 2017 to enhance the audio quality. Known as Kekal's most challenging and probematic album -ranging from the technical issues on the recording, financial difficulties, to many other things including label rip-off and lack of promotion and distribution of the album- " Embrace The Dead " became a heavily sought-after Kekal album, that sounds different than the rest of the band's discography. Musically, " Embrace The Dead " was the band's first attempt to introduce more complex and progressive epic, symphonic approach in the songwriting.

1000 Thoughts of Violence

Kekal's 4th full-length album, originally released in 2003. Dubbed as Kekal's most successful album to date in terms of sales and reception " 1000 Thoughts of Violence " caught international attention shortly after the release due to the uniqueness of it's usic : combining stylistic elements of jazz-fusion, progressive rock, psychedelic, dub, trip-hop, experimental electronic and ambient music into its own distinctive style that is unmistakably Kekal. Praised by critics and enthusiasts alike, they started to cite Keka among the world's most important 'avant-garde metal' bands, and the band toured Europe for the first time in 2004 (as the first Indonesian band to tour Europe) -Played a string of shows in the Netherlands, Germany and Sweden.

UNTUK DETAIL RELEASE-NYA, KLIK DISINI
 


 
SYNDROME - RELOADED OUT NOW !!!
 

SYNDROME - RELOADED CD TERSEDIA SEKARANG !!!

Komposisi musikal-nya dijamin mampu mengurai batas boring akibat tekanan hebat trend metal booming hari ini, karena apa yang SYNDROME sajikan ini memang sangat menyegarkan, memorable dan jauh dari Basa basi. Monstrous and Powerful riffings, Ablaze Groovy drums, cool solos from a dream, Straight vokill from hell, Simply and Intelligent lyrics with catchy arrangements and production. Yeah, You got everything you could wish from Aggressive metal on this album come packed with great songs and Executed with Sophomore musicianship. True DM Experience - You canít beat it ! CHECK INFO LENGKAP & ORDER SEKARANG SEBELUM KEHABISAN KLIK DISINI SEKARANG

 


NEW ALBUM RUSUAH - HOMECOMING ' COMING SOON !!!
 

 

Rusuah - Homecoming CD SEGERA TERSEDIA !!!

Kejutan elegan dari invasi gelap sebelumnya, Rusuah hari ini memberikan tamparan lebih menyegarkan dengan " Homecoming " adalah karakteristik debut yang semakin berani membongkar dogma baku. Straightforward Black Metal horde with the 2nd wave Reaffirmed this overriding attribute with some Stylistic Evolution away from its strict texturing this would style and sound about as Adventurous and Forbidding. Yes, this Generic and Forced, and instead invokes a truly Nightmarish yet beautiful mental scene that will remain a Memorable Experience. CHECK INFO LENGKAP & ORDER SEKARANG SEBELUM KEHABISAN KLIK DISINI SEKARANG
 


 
MISANTHROPIC IMPERIUM - CAWAN AMARAH ' CD COMING SOON !!!

Misanthropic Imperium - Cawan Amarah SEGERA TERSEDIA !!!

" Cawan Amarah " adalah desain kultur maniakal dalam hempasan badai kegelapan dengan Infiltrasi super Barbar ! Flagrant of Middle Eastern Aesthetics structural patterns to redirect flow and Esoteric, maintaining a constant Equilibrium of intensity and melody, Aggressively propelled by surging relentless rhythmical emotion between Immersive Blasted attacks and Disintegrating riffs in complex patterns. Welcome the evil commanding ! CHECK INFO LENGKAP & ORDER SEKARANG SEBELUM KEHABISAN KLIK DISINI SEKARANG

 

 

DRY - SERPIHAN DEBU OUT & ORDER NOW !!!
 

 

SUDAH TERSEDIA SEKARANG, INDONESIAN BOMBASTIC BLACK METAL LEGEND, DRY - SERPIHAN DEBU

Seem to Impress me more in concept than in reality to wrote plenty of Great riffs for this song, and it's Obvious he knows how to organize songs. variabel Konstruksi lagunya memang No Comment bagi Gw, karena setiap lick dan Bar-nya telah menjadi perhitungan matang sekali, sehingga antara Part-nya menyatu begitu Harmonis meski beberapa ketukan kerap meletupkan ledakan tempo masif. Gw bisa bayangkan banget nih track pasti dijamin menghipnotis Audience dibibir panggung. Displays it very well, introducing some very creepy, Epic and Extremely Sinister melodies that owe also a lot to classical music and infect your mind with Twisted black magic, making you feel the Coldness of the Scandinavian landscape right on your skin and placing you in a Sinister state of Discomfort and you canít Escape, Until the end. karakter Harsh Middle Scream yang lebih jelas memperdengarkan lirik-lirik, rasanya menjadi pengalaman luar biasa ketika Dry perlahan mengantarkan dalam perjalanan ruang dimensi dan Filosofi yang saling merajut sebuah esensi. rasanya bakalan ga percaya, kalo Dry telah membuktikan persepsi Kontroversialnya dengan sebuah Karya dasyat untuk segera menyongsong Debut paling ditunggu di 2017, " Serpihan Debu ". selain Package Musikal keren, Dry juga menyajikan Perfect Sound untuk memanjakan sekali BM Fans. If you're looking to hear some Dark, Depressing, Melodic and overall Original metal, " Serpihan Debu " is there for you. A highlight in the band's Shortened Discography Dry, this album really is Intense and Atmospheric, Awesome !!! CHECK INFO LENGKAP & ORDER SEKARANG SEBELUM KEHABISAN KLIK DISINI SEKARANG
 

LIMITED PACKAGE FROM PURE WRATH SOLD OUT NOW !!!


SOLD OUT !!!

* T-SHIRT Rp. 135.000
* T-SHIRT + CD Rp. 175.000
* CD Rp. 50.000


Tersedia Sangat terbatas 50 Kopi dalam 2 Warna GREY dan BLACK dengan Size Pilihan M / L / XL / XXL
 

HELLUCINATE - SAVAGE FUCKING MADNESS OUT & GET IT NOW !!!


 

SUDAH TERSEDIA SEKARANG, ALBUM CD KE-2 HELLUCINATE - SAVAGE FUCKING MADNESS

The Most Sophomore 2nd Album Indonesian Black Metal Hymns Hellucinate. Come more with a beast, Uncompromise and deadly ultimate level of quality. nikmati kembali kekuatan jahat mencekam dan menyerang resonansi otak. with constantly a Devastating feeling than Faster, Heavier, Darker and Eviler ! CHECK INFO LENGKAP & ORDER SEKARANG SEBELUM KEHABISAN, KLIK DISINI
 

PURE WRATH - ASCETIC EVENTIDE CD FOR UPCOMING SOON !!!


 

PURE WRATH - ASCETIC EVENTIDE CD FOR UPCOMING SOON !!!

Etches out a Distinct Smoky Autumn feeling with salient Atmosphere and potent Coldness. Pure Wrath indeed one of the metal bands I believe were capable of a Stronger emotive reach with their music, Those emotions being mostly Anger, Despair and Sadness. " Ascetic Eventide " is a solid Shoegaze metal Experience, one that truly deserves to be called a Landmark of Darkened genre and era. INFORMASI ALBUM, KLIK DISINI
 

DAMNATION - THE PROPHET REVENGE OUT & GET IT NOW !!!


SEGERA DAMNATION - THE PROPHET REVENGE CD (RE-RELEASED INDONESIAN VERSION)

Akselerasi Distorsi Jahat menyerang hebat, mencekam buas seperti Himne Barbar Neraka Tartarus ! selamat datang kembali Era Dominasi kuasa mengerikan Hyperblasting Brutal Death Metal. This is Simultaneously over the Idiosyncrasies that make each album Dark and Engaging more fast and Blasphemic. Don't Miss it Beast Masterpiece ! sekelumit kesan spontan sebelum menuju titik hulu ledak ketika mendengarkan debut yang boleh Gw bilang " Berbeda " dari kebanyakan Asosiatif band BDM discene tanah air. dari karakteristik hingga aransemen tingkat emosional simbolik-nya jika dengan menyalurkan enerji positif, tindakan seperti ini menjadi solusi tepat yang dapat meredakan konflik bathin individu dengan merespon atau melepaskan sesuatu terhadap stimulus, baik yang berasal dari dalam maupun dari luar dirinya. Hey apa khabarnya DAMNATION, salah satu band yang cukup disegani dan dipercaya sebagai Pioner Hyperblaster diera-nya. terbentuk sejak 90-an akhir, Band yang dibentuk oleh Camel (Ex. Death Vomit) bersama beberapa teman yang satu misi ingin memecahkan kepala lewat sajian Brutal Death Metal tanpa kompromi ! dan sudah tidak terhitung terjadinya bongkar pasang formasi didalamnya, Damnation cukup mengagetkan merilis Demo pertama ditahun 1999 " As Crucifix Burns " yang oleh beberapa Publik metal saat itu dikenal sebagai " Blasphemic Hyperblast ". ketika band lain sibuk mengusung BDM Stereotype, entah apa yang terfikirkan oleh Camel Cs untuk meluapkannya secara total lewat gempuran musik tak terbayangkan " buas " seperti ini. Incredibly Fucking Faster than Heavy ! setelah mengurangi jam terbang-nya, Damnation sempat dikabarkan Vakum dan menunjukkan gairah eksistensinya kembali dengan mengenalkan demo ke-2 " My Soul Confession " tahun 2013 menjadi tonggak awal kebangkitannya Damnation. Damn, materi album penuh yang bakal menghancurkan Isi kepala sekali, sehingga sangat Gw sarankan untuk siapkan penuh mental kalian menerima serangan total membabi buta dari segala penjuru di " The Prophet Revenge ". the Fastest Blastbeats to ever be played, light speed Thundering bass and some of the most Obscure guitar playing to be Conjured by man. Hell yeah, are you ready receive the Punishment ? siapkan full keamanan dan Keselamatan selama mendengarkan sajian Blastbeat Bombastis " " The Prophet Revenge " dari awal hingga benar-bener otak kalian meledak.

dan untuk mencapai tingkat intensitas tanpa henti-hentinya, Hitam Kelam Records Menghadirkannya kembali untuk market Indonesia. Dalam proses ini Damnation sengaja banget memberikan lebih 100% dari apa yang Damnation miliki, Proses panjang dan datang dengan kekuatan powerful untuk menciptakan musik yang sangat dasyat dan pantang menyerah. one of the most Fastest albums ever, and One of the Beast as well. PREPARE FOR THE BLASTER !!!
 

 DAMNATION - THE PROPHET REVENGE CD HITAM KELAM RECORDS VIDEO TEASER



 


SEGERA PARADE EDAN KOMPOSISI ABNORMAL KELAKAR DI " THE COLONEL "

Menyambung kegilaan Penuh KELAKAR yang dipersembahkan khusus buat kalian penikmat Freak Komposisi yang bikin garuk-garuk kepala, Debut penuh bertajuk " The Colonel " akan menjadi Sejarah ketidakwarasan mereka meng-aransemen struktur musik yang Gw jamin akan bikin libido serta Mood kalian mendadak ejakulasi menikmati setiap tantangan bermusik luar biasa, yess This Entertaining, Crazy, Intense, Fascinating, Challenging and Intriguing Stuff of the Years !

An Indonesian band that present experimental crossover. A music that travels beyond boundaries of categorizations. Mostly using intense and up-beat drumming; with distorted guitars, grand piano, synthesizer keyboards. Incorporating the use of free form spontaneous improvisation; in unpredictable musical motifs and riffs. Entertaining, crazy, intense, fascinating, challenging and intriguing. Didi, Reynold, Wisnu and Bistok are united in an attempt to form a band that present experimental crossover. A music that travels beyond boundaries of categorizations. Mostly using intense and up-beat drumming; with distorted guitars, grand piano, synthesizer keyboards. Incorporating the use of free form spontaneous improvisation; in unexpecting musical motifs and riffs. Entertaining, fascinating, challenging and intrigueing. Entertaining craziness in music composing and performance. Influence : John Cage, Karlheinz Stockhausen, Rinto Harahap, Fantomas, Mr Bungle, Frank Zappa, Frans Lizst, Trio Lasidos, Ludwig Von Beethoven, The Beatles, Papa T Bob, Napalm Death, Metallica, Van Halen, Broery Pesolima, A.M.Q.A., Sex Pistols, Pance Pondaag.
 

KELAKAR - THE COLONEL CD HITAM KELAM RECORDS VIDEO TEASER


 


ACOUSTIC ALBUM TO THE END OF THE YEAR - BLODWEN - XII

" Menikmati sisi kelembutan diantara Distorsi dan tempo cepat terkemas indah dalam Kekuatan akustik, It's a nakedly emotional record, unintentionally so, as the subtext means more than the main themes of how Blodwen wanted to prove its worth and diversity, showcasing the depth of their songwriting. dan ucapkan selamat tinggal 2016 dengan discovering cooling down stuff. this an unforgettable document of heavy tension and artistic genius. "

Menjadi rilisan album makin berbeda dideretan katalog resmi Hitam Kelam Records. kalian akan menikmati keindahan aransemen tanpa distorsi dan sound musik metal yang berat. nikmati sendiri kelembutan menawan dari Jakarta Symphonic Power metal dengan kekuatan female vokal terbaik di Scene Tanah air, ya, Indonesian Scene patut berbangga punya talenta hebat BLODWEN.
 

 

[ HITAM KELAM RECORDS LAST NEWS ]

 

2015 HITAM KELAM Records & Online Merchandise Store
Webmaster By Herry SIC @LOSTINCHAOS Mediazine
Best viewed without Internet Explorer, in 1280 x 960 Resolution or Higher

 
HITAM KELAM RECORDS & ONLINE MERCHANDISE STORE